AS 24

De ervaring van eigenrijder.eu

Onze groep deelnemers is ontstaan uit eigenrijders die aanvankelijk veel op Frankrijk rijden. Op dit moment is naar onze mening dan ook AS 24 de beste keuze voor je brandstof.

AS 24 is een onderdeel van “TotalEnergies” zeg maar de truck divisie van TotalEnergies

Heel erg veel tankstations in België in Frankrijk in noodgevallen kan je bij de meeste Total stations langs de snelweg tanken maar vrijwel altijd is er op gunstig gelegen plaatsen een “AS 24 Truck Station” net even van de snelweg bijvoorbeeld bij een Routier of iets dergelijks.

Wij durven te beweren dat AS 24 het grootste netwerk heeft ook buiten België en Frankrijk voor de trucks. Kijk anders zelf even op hun website www.as24.com  Veel eigen stations waar we dan de maximale korting kunnen bedingen.

Wat verder belangrijk is voor de keuze van een brandstofleverancier, zijn zaken als de wijze van factureren, betaal termijn, Card mogelijkheden etc. zie ons betoog op www.eigenrijder.eu/ons-aanbod/brandstof hierin staat ook dat AS 24 een prima partner is voor je Tolkast en of Tol betaling via je AS 24 tankcard

Wij werken al jaren met AS 24 en met die organisatie kan je zaken doen.

Wil je ook gebruik maken van AS 24 en deelnemen in onze groepskorting?  Stuur even een bericht via het onderstaande contact formulier en we melden je aan.

Als gespecialiseerde distributeur van brandstof voor professionals begeleidt AS 24 uw wagenpark op alle Europese wegen, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

DE AS 24-STATIONS ZIJN OVERAL IN EUROPA AANWEZIG

Het AS 24-netwerk dekt 29 Europese landen:

  • dankzij meer dan 1300 AS 24-stations, speciaal voor vrachtwagens.
  • dankzij meer dan12.000 partnerstations.

Om te vermijden dat u te veel kilometers rijd en om u een maximum aan service te bieden, bevinden de stations van het AS 24-netwerk zich op strategische plaatsen: 

  • de AS 24-stations bevinden zich in de buurt van de drukste wegenassen en de belangrijkste logistieke platforms in Europa. 
  • de AS 24-stations bevinden zich vaak in de buurt van wegencentra waar er nutsvoorzieningen zijn, voor het comfort van de chauffeurs: wassen, beveiligde parkeerplaats, restaurant, douches…

DE AS 24-STATIONS ZIJN SPECIAAL GERICHT OP VRACHTWAGENS

Als toonaangevende Europese distributeur van brandstof voor professionals in de transportsector ontwierp AS 24 zijn servicestations speciaal gericht op een groot comfort voor zijn gebruikers, maar ook om de tijd voor de bevoorrading maximaal te optimaliseren. De AS 24-stations bieden: 

  • brede rijstroken, voor het comfortabel manoeuvreren met vrachtwagens.
  • snelle tankpistolen (10m3/u) om de wachttijd tijdens de bevoorrading te beperken.
  • uitrusting voor het « voltanken van dubbele reservoirs », zodat de bevoorrading zo snel mogelijk verloopt.
  • een volledig geautomatiseerde service voor een uiterst veilige transactie, dankzij duidelijke en meertalige instructies om de transactie te vergemakkelijken

AS 24 BIEDT PRODUCTEN AAN DIE AANGEPAST ZIJN AAN PROFESSIONALS IN DE TRANSPORTSECTOR:

 

DIESEL

Een referentiebrandstof voor vrachtwagenvloten. AS 24 biedt uiterst kwalitatieve producten aan (diesel, rode gasolie, diesel voor extreem lage temperaturen), die perfect aangepast zijn aan alle uitdagingen voor vrachtwagens, voor erg concurrerende prijzen. 

 

ADBLUE®

AS 24 is de grootste distributeur van AdBlue® aan de pomp in Europa geworden, met meer dan 800 stations die ermee uitgerust zijn. Door de tankbeurten van diesel en AdBlue® te combineren, bezorgt AS 24 zijn klanten een optimalisering van de tijd die zij in het station moeten doorbrengen.

 

 

CNG

Aardgas onder druk. Dit is een mengsel van lichte koolwaterstoffen die onder hoge druk worden opgeslagen. CNG is een alternatieve brandstof waardoor vrachtwagens hun uitstoot van vervuilende stoffen kunnen beperken en tegelijkertijd de geluidsoverlast beperken.